Innehavere
 
Marit Edvardsen
& Anders Berggren
 
Adr:
Bromsetåsen 63
7560 Vikhammer
 
Mob.:
97 67 07 13
 
E-mail:
marit.edvardsen@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Info

Vi er et samboerpar som har hatt hunder i rundt 10 år begge to. Begge har vokst om med hund og hundene er en del av vår familie.

 

Anders:

Kjøpte sin første Amerikansk Staffordshire terrier i 2000 og en til i 2002. Disse ble trent innen bruks og lydighet. Han har også vært en del på utstilling med hundene sine. Desverre ble denne rasen forbudt i 2004, men de som er født før forbudet er lovelige. Per dags dato er det kun tispen Cobra som lever.
I dag er han mest interessert i fysisk trening av hundene og er aktiv både på sykkel og ski med hundene her hjemme.

 

 

Marit:

Kjøpte sin første rottweiler i 2001. Dette på grunnlag av at dette var en "allrounder". Siden min første hund ikke var av konkurranse eller utstillingsemne så ble det ei ny tispe i 2004.
Lydighets trening er vel det som har vært av størst interesse hittil, men nå i 2010 har jeg vært å smakt litt på trening innenfor RIK/IPO.
Jeg har instruktør utdannelse og har jobbet litt med dette, men nå vil jeg bruke tiden min på egne hunder og våre valpekjøpere.
 
Jeg er også aktiv i Norsk Rottweiler klubb og sitter som kasserer i min andre periode.

 
 
Vi har begge deltatt på mye kurs opp gjennom årene, og anbefaler alle hundeeiere dette. Vi lærer alle noe nytt og ingen er ferdig utlærte :)
 
Noen av kursene vi har deltatt på:
- Kynologi/Genetikk
- Adferd
- Diverse sporkurs
- Spesialsøk
- Lydiget
- RIK grunnkurs
- RIK figurantkurs
 
 
Avl og oppdrett er en stor interesse, og et enormt interessant felt. Vi hadde vårt første kull i 2006, men ønsker ikke å drive "fabrikk-oppdrett".
Vi ønsker å følge opp våre valper og valpekjøpere, og er nøye på at hunder fra oss får gode stabile hjem, hvor de kan få utvikle sitt potensial. Rottweileren er en brukshund som må og skal få jobbe.
Helse og mentalitet står i høysetet og alle hundene fra oss SKAL røntges for HD og AA, øyelyses og mentaltestes. Dette er viktig for rasens utvikling og fremtid.
 
 

Ta gjerne kontakt med oss for en hundeprat!


Anders og Marit